Woonbegeleider

Vacaturenummer: 
T327651
Functiegebied: 
Verzorging
Werklocatie adres: 

De baan
Wij zijn op zoek naar een Woonbegeleider met ervaring in de verstandelijke gehandicaptenzorg. Als woonbegeleider geef je vorm aan de uitvoering van het persoonlijk plan van de cliënt. Verschillende aspecten van de woonbegeleiding zoals financiën, vrije tijd en wonen worden via een methodiek apart vormgegeven. Je werkt nauw samen in een team onder de regie van een persoonlijk begeleider en je geeft
begeleiding aan verschillende cliënten. Als medewerkers heb je een signalerende functie op gebied van de ondersteuningsvraag van de cliënt.

Jouw kwaliteiten
Je bent in het bezit van een relevant MBO diploma, bij voorkeur SPW of MMZ op niveau 4. Je bent in staat methodisch te werken en kunt mede daardoor de ondersteuningsvraag van je cliënten onderbouwen. Je hebt kennis en affiniteit met de doelgroep en hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie. 

Je staat stevig met beide benen op de grond staan en kunt goed relativeren. Belangrijk is dat je in staat bent dit ook uit te dragen naar je collega’s. Je kunt je verplaatsen in de behoeften van de cliënt; kunt omgaan met agressie; consequent en toch ook flexibel zijn. Verder kun je zelfstandig werken.
Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag in teamverband, waarbij de cliënt centraal staat. Het creëren van een prettige sfeer staat daarbij hoog in het vaandel. Je kunt methodisch handelen en werkt zelfstandig binnen de gegeven kaders. Verder ben je oplettend en resultaatgericht.

De werkplek
Nieuw Sloten is een woonlocatie voor verblijf met behandeling, voor mensen met een verstandelijke
beperking en heeft de BOPZ-status. De locatie is ingedeeld in 3 woonafdelingen en dagbesteding.

We hebben een vacature op Sloten C. Deze afdeling bestaat uit twee subteams die nauw samenwerken. De cliënten op onze afdeling hebben een matig tot licht verstandelijke beperking soms met psychiatrische en verslavingsproblematiek. Naast de uitvoerende ADL werkzaamheden, is het begeleiden van de interactie tussen cliënt en samenleving een belangrijk onderdeel van het werk. Als medewerker kun je omgaan met agressie en soms onvoorspelbaar gedrag. Het team bestaat uit ervaren medewerkers, die een nieuwe medewerker volop kunnen ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Stephan Adriani teammanager a.i. T0615327314

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.