Wijkverpleegkundige wijkteam in A'dam Zuid-Oost

Vacaturenummer: 
T203152
Functiegebied: 
Thuiszorg
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
Soestdijkstraat
1107 HG  Amsterdam

De baan
Wij zijn op zoek naar een wijkverpleegkundige voor het wijkteam HDF/Venser in Amsterdam Zuid-oost.
Ben jij de zorgprofessional die samen met dit team het wijkgericht werken bij Cordaan Thuiszorg wil ontwikkelen en uitbouwen?

Als wijkverpleegkundige bij Cordaan Thuiszorg krijg je de ruimte om je vak in de volle breedte uit te oefenen. In het wijkteam ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van de zorg in de eerste lijn. Dit doe je samen met verzorgenden en verpleegkundigen in het team. Als wijkverpleegkundige heb je, naast de lichamelijke gezondheid van de cliënten in de wijk, ook hun psychische en sociaal maatschappelijk welbevinden helder in beeld. Je bent actief betrokken bij de gezondheid van de bewoners in je wijk. Hierbij werk je samen met de huisartsen en andere partners in de wijk.

De wijkteams van Cordaan Thuiszorg organiseren de zorg in kleine zelfstandige teams. Samen met onze cliënten zoeken wij naar een optimale invulling van de zorgvraag en verbinden wij de verschillende partijen in de wijk. Onze wijkverpleegkundigen vervullen hierin een spilfunctie en coördineren het zorgproces. Hiernaast werken onze zorgprofessionals nauw samen met huisartsen, mantelzorgers en ziekenhuizen in de omgeving van de cliënt.

Steeds met het doel om het beste uit het dagelijks leven van onze cliënten te halen.
Hierbij gaan wij uit van onze kernwaarden; gedreven, betrokken, betrouwbaar en kleurrijk.

Jouw kwaliteiten
Je bent in bezit van een diploma HBO verpleegkunde en je bent BIG geregistreerd. Werkervaring als HBO verpleegkundige is een pré.

Hiernaast is een groot empathisch vermogen, ondernemerschap en doortastendheid van belang. Je neemt je verantwoordelijkheid als zorgprofessional en staat stevig in je schoenen.
Beschik je ook nog over een gezonde dosis humor, lef en creativiteit? Dan ben jij de wijkverpleegkundige die wij nodig hebben om ons wijkteam te versterken.

De werkplek
Als wijkverpleegkundige in het team HDF/Venser organiseer je samen met je collega's de zorg voor onze cliënten in de wijk. In de thuissituatie van cliënten verleen je hoogcomplexe zorg. Naast het indiceren en coördineren van de zorg participeer je ook in het multidisciplinair wijkteam en leg je de verbinding tussen medische en sociale hulpverleners.
Het wijkteam is actief betrokken bij preventieactiviteiten in de wijk en zet zich in om gezondheidsproblemen te voorkomen of vroegtijdig te signaleren.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. In overleg bieden wij je een arbeidsduur van 32 uur per week.

Bij Cordaan Thuiszorg staat individuele ontwikkeling centraal. Vanuit onze Cordaan Academie wordt een continu aanbod van opleidingen en deskundigheidsbevordering ontwikkeld in verschillende specialisaties (dementie, wondzorg, etc.). Hiernaast word je als wijkverpleegkundige bijgeschoold op externe ontwikkelingen zoals indiceren en biedt Cordaan Thuiszorg je oa. de geaccrediteerde opleiding Excellerende Wijkverpleging aan.

Daarnaast zijn er diverse andere mogelijkheden om je binnen Cordaan te ontwikkelen en te specialiseren. Salaris en inschaling zijn conform CAO VVT in schaal 50 (maximaal € 3.388,36 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan. Ook krijg je de beschikking over een iPad en een smartphone.

Informatie & solliciteren
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je CV een brief met je motivatie.

Wil je meer weten over deze vacature, of eerst een keer ervaren wat het werken in de wijk inhoudt, neem dan contact op met Liesbeth van der Niet, Gebiedsmanager Zorg in de Wijk, via 06-53518462 of lvanderniet@cordaan.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.