Wijkverpleegkundige Nieuw Vennep

Vacaturenummer: 
T193013
Functiegebied: 
Thuiszorg
Verpleging
Werklocatie adres: 
Remmersteinpark
2151 KE  Nieuw Vennep

De baan
Wij zijn op zoek naar twee ervaren wijkverpleegkundige, die geïnteresseerd zijn het thuiszorg team te versterken of de rol als transmurale revalidatie verpleegkundige te vervullen.

Thuiszorg (16 uur per week)
De doelstelling van thuiszorg, in het algemeen, is de zelfstandig wonende cliënt díe hulp te bieden om zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Je verleent verpleegkundige zorg en verricht verpleegkundige handelingen. Je draagt zorg voor de continuïteit in de kwalitatieve en kwantitatieve zorgverlening en de begeleiding naar de cliënt. Je signaleert veranderingen in de zorgbehoefte(n) van cliënten. Je levert een bijdrage aan de evaluatie van de zorgplannen op de gewenste effecten en aan het bijstellen van die zorgplannen. Je voert taken op gebied van zorgcoördinatie uit ten aanzien van de toegewezen cliënten. Je onderhoudt contacten met GGZ, huisartsen, overige hulpverleners en/of hulpverlenende instanties ten behoeve van de afstemming van de feitelijke zorgverlening en de informatie uitwisseling. Tot slot signaleer en rapporteer je ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot verzorging en verpleging.

Transmurale revalidatie verpleegkundige (gemiddeld 16 uur per week)
Transmurale revalidatie zorg wordt geboden aan cliënten die na een klinische revalidatie periode terugkeren naar huis. Het doel van het inzetten van transmurale revalidatie zorg, is het voorkomen van (het nieuw ontstaan van) beperkingen in het functioneren, het ondersteunen van de cliënt om het tijdens de GRZ geleerde toe te passen in de thuissituatie, het voorkomen van complicaties en voorkomen van (onnodige) heropnames in het ziekenhuis of een andere zorginstelling. De trz- verpleegkundige bevindt zich op het grensvlak tussen de klinische en ambulante fase van de revalidatie, je begeleidt de cliënt in de transitie van het grz-centrum naar huis . Als trz-verpleegkundige leg je diverse huisbezoeken af bij de cliënten waarbij je in staat bent een op maat gemaakt begeleidingstraject te bieden op basis van de behoeften van de cliënt en het revalidatie behandelplan.

Jouw kwaliteiten
Je hebt HBO werk- en denkniveau, en beschikt over een diploma HBO Verpleegkundige met BIG registratie. Daarnaast ben je bekwaam en bevoegd voor het uitvoeren van BIG en voorbehouden handelingen.

Je hebt kennis van de aard, inhoud en omvang van hulpverlenings- en zorgplannen, van procedures, richtlijnen, voorschriften, BGZ en de wet BIG. Verder heb je een cliëntgerichte instelling/werkhouding en ben je flexibel. Ervaring in de wijk is een pré.

Voor de inzet als transmurale revalidatie verpleegkundige zijn wij specifiek op zoek naar iemand die affiniteit heeft met de geriatrische revalidatie zorg. Je bent in staat samen te werken met diverse thuiszorgorganisaties en behandelaren. Daarnaast ben je in staat is zelfstandig te werken en flexibel je eigen agenda te organiseren.

De werkplek
De afdeling thuiszorg is een onderdeel van Woonzorgcentrum In het Zomerpark. Wij zijn sinds een jaar gestart met levering van zorg in Nieuw Vennep en omstreken. Het team is in groei en ontwikkeling. Het is belangrijk dat je als wijkverpleegkundige hierin een coachende en sturende rol neemt om het team en de kwaliteit van zorg te optimaliseren.

Thuiszorg 'In het Zomerpark' & Revalidatie afdeling 'In het Zomerpark'

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een half jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Jose Bosma T 0628951232 of Querine Heesterbeek T 0621669534.

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.