Verzorgende IG voor locatie WZC Buitenveldert

Vacaturenummer: 
T309334
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
Doornburg
1181 JB  Amsterdam

De baan
Als Verzorgende ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele cliënt. Naast de basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met je collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de cliënten. Je werkt vanuit een vraaggerichte benadering. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat je bijdrage te leveren aan het zorgplan en het actueel houden van het zorgdossier. Je verricht voorbehouden handelingen passend bij je functie. In contact met verwanten toon je deskundigheid en inlevingsvermogen. Je werkt volgens een rooster met onregelmatige diensten. Je geeft werkbegeleiding aan leerlingen en stagiaires van Cordaan.

Jouw kwaliteiten
Je bent in bezit van een diploma Ziekenverzorgende of Verzorgende IG (niveau 3). Je bent vaardig met de computer.

Je bent klantgericht, bent zelfstandig en werkt graag in teamverband. Je bent stressbestendig, tactvol, hulpvaardig, geduldig en integer. Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen waarbij de cliënten zich prettig voelen. Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden, maar kunt ook grenzen stellen. Je bent in staat bijdragen te leveren aan het zorgdossier en zorgplan. Je kunt je kennis en ervaring overdragen aan leerlingen en stagiaires.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie. Voor meer informatie kunt u terecht bij Willemijn Bethlehem, teammanager T 06-46741885
e-mail wbethlehem@cordaan.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.