Verzorgende IG Thuiszorg stadsdeel Bos en Lommer bij Cordaan Thuiszorg

Vacaturenummer: 
T241484
Functiegebied: 
Thuiszorg
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 

De baan
Wij zijn op zoek naar meerdere enthousiaste verzorgende IG voor de wijkteams Kolenkit en Landlust in Bos en Lommer die gemotiveerd zijn om onze zelfstandig wonende cliënten te ondersteunen, zodat ze thuis kunnen blijven wonen. Wil jij ons nieuwe teamlid worden?

Je verleent zorg bij verschillende cliënten, bijvoorbeeld ouderen, chronisch zieken en/of lichamelijk gehandicapten. Je verricht verzorgende en enige verpleegkundige handelingen. Je draagt zorg voor de continuïteit in de kwalitatieve en kwantitatieve zorgverlening en de begeleiding naar de cliënt. Je signaleert en rapporteert ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot verzorging en verpleging. Tot slot houd je het logboek bij.

Jouw kwaliteiten
Je bent in het bezit van een diploma ziekenverzorgende, MGDO-VP of verzorgende IG. Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur in de thuiszorg. Je hebt kennis van de aard, inhoud en omvang van hulpverlenings- en verpleegplannen.

Je kunt zelfstandig werken en binnen de kaders van je functie beslissingen nemen. Je neemt je verantwoordelijkheid. Daarnaast kun je goed in teamverband werken binnen een klein, zorgorganiserend wijkteam.

Tot slot ben je vaardig met de PC en diverse software programma's, omdat je met een iPad de wijk in gaat en gegevens hierop bijhoudt.

De werkplek
De sector Thuiszorg van Cordaan heeft 55 wijkteams in Amsterdam, verspreid over de hele stad. Voor 2 wijkteams in stadsdeel Bos en Lommer in Amsterdam West zijn wij op zoek naar meerdere verzorgende IG.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een (tijdelijke) aanstelling met een contract van 24 uur per week, met uitzicht op verlenging. Salaris en inschaling zijn conform CAO VVT en functieniveau in FWG 40.

Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Spreekt deze vacature in één van de teams in Bos en Lommer je aan? Solliciteer dan direct!

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Verpleegkundige Thuiszorg Truus de Vries, T (020) - 2290314.

Uiteraard is het altijd mogelijk een dagje mee te lopen in de wijk. Laat dit dan aan Truus weten.