Verzorgende IG teams Zuid-Oost (E/G/K-buurt) bij Cordaan Thuiszorg

Vacaturenummer: 
T203149
Functiegebied: 
Thuiszorg
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
Soestdijkstraat
1107 HG  Amsterdam

De baan
Wij zijn op zoek naar enthousiaste verzorgende IG voor meerdere wijkteams in Amsterdam Zuid-Oost.

Cordaan Thuiszorg levert verpleging en verzorging thuis vanuit kleine zelfstandige teams bestaande uit (wijk)verpleegkundigen, wijkziekenverzorgenden en verzorgenden. Dit doen wij in alle wijken in Amsterdam.
Samen met onze cliënten zoeken wij naar een optimale invulling van de zorgvraag en verbinden wij de verschillende partijen in de wijk. De zorgprofessionals in onze wijkteams vervullen hierin een spilfunctie en coördineren het zorgproces. Hiernaast werken wij nauw samen met huisartsen, mantelzorgers en ziekenhuizen in de omgeving van de cliënt.

Steeds met het doel om het beste uit het dagelijks leven van onze cliënten te halen. Wij zijn gedreven, betrokken, betrouwbaar en kleurrijk!

Je verleent zorg bij een grote diversiteit aan cliënten in de wijk. Dit omvat oa. zorg voor ouderen, chronisch zieken en/ of lichamelijk gehandicapten. Je verricht verzorgende en enige verpleegkundige handelingen. Vanuit jouw rol als verzorgende IG draag je zorg voor de continuïteit en kwaliteit van de zorg voor onze cliënten. Je levert een bijdrage aan de evaluatie en eventueel bijstellen van de zorgplannen. Je signaleert en rapporteert ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot de zorg en stemt deze af met de verpleegkundigen en verzorgenden in het wijkteam.

Jouw kwaliteiten
Je bent in het bezit van een diploma ziekenverzorgende, MGDO-VP of verzorgende IG. Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur in de thuiszorg. Je hebt kennis van de aard, inhoud en omvang van hulpverlenings- en verpleegplannen.

Je kunt zelfstandig werken en binnen de kaders van je functie beslissingen nemen. Je neemt je verantwoordelijkheid. Daarnaast kun je goed in teamverband werken binnen een klein, zelfsturend wijkteam.
Onze zorgprofessionals gaan met een iPad de wijk in en werken hier ook mee op de locatie. Het is dus belangrijk dat je ook computervaardig bent.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden in overleg een tijdelijke aanstelling voor 25 uur per week, waarbij verlenging bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden tot de mogelijkheden behoort. Salaris en inschaling zijn conform CAO VVT in FWG 40.

Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met
Liesbeth van der Niet, Gebiedsmanager Cordaan Thuiszorg, Telefoonnummer 06-535 184 62.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.