Verzorgende IG regio Amsterdam Oost bij Cordaan Thuiszorg

Vacaturenummer: 
T183136
Functiegebied: 
Thuiszorg
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 

De baan
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG voor één van de wijkteams in het centrum van Amsterdam.

Als verzorgende IG bij Cordaan verleen je zorg bij verschillende cliënten, bijvoorbeeld ouderen, chronisch zieken en/of lichamelijk gehandicapten. Je verricht verzorgende en enige verpleegkundige handelingen. Je draagt zorg voor de continuïteit in de kwalitatieve en kwantitatieve zorgverlening en de begeleiding naar de cliënt. Je levert een bijdrage aan de evaluatie van de zorgplannen op de gewenste effecten en aan het bijstellen van die zorgplannen. Je signaleert en rapporteert ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot verzorging en verpleging.

Jouw kwaliteiten
Je bent in het bezit van een diploma ziekenverzorgende, MGDO-VP of verzorgende IG. Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur in de thuiszorg. Je hebt kennis van de aard, inhoud en omvang van hulpverlenings- en verpleegplannen.

Je kunt zelfstandig werken en binnen de kaders van je functie beslissingen nemen. Je neemt je verantwoordelijkheid. Daarnaast kun je goed in teamverband werken binnen een klein, zelfsturend wijkteam.
Tot slot ben je computervaardig en beheers je diverse software programma's. Onze zorgprofessionals gaan met een iPad de wijk in.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een jaarcontract voor 24 uur per week, bij goed functioneren krijg je na een jaar een vast contract. Salaris en inschaling zijn conform CAO VVT op functieniveau FWG 40.

Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Liesbeth van der Niet, Gebiedsmanager Zorg in de Wijk, T (06) 53518462. Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.