Verzorgende IG regio Amsterdam Nieuw West bij Cordaan Thuiszorg

Vacaturenummer: 
T305671
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 

De baan
Wij zijn op zoek naar enthousiaste Verzorgenden IG voor regio Amsterdam West.
Je verleent zorg bij verschillende cliënten, bijvoorbeeld ouderen, chronisch zieken en/of lichamelijk gehandicapten. Je verricht verzorgende en enige verpleegkundige handelingen. Je draagt zorg voor de continuïteit in de kwalitatieve en kwantitatieve zorgverlening en de begeleiding naar de cliënt. Je levert een
bijdrage aan de evaluatie van de zorgplannen op de gewenste effecten en aan het bijstellen van die zorgplannen. Je signaleert en rapporteert ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot verzorging en verpleging. Tot slot houd je het logboek bij.

Jouw kwaliteiten
Je bent in het bezit van een diploma ziekenverzorgende, MGDO-VP of verzorgende IG. Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur in de thuiszorg. Je hebt kennis van de aard, inhoud en omvang van hulpverlenings en verpleegplannen.
Je kunt zelfstandig werken en binnen de kaders van je functie beslissingen nemen. Je neemt je verantwoordelijkheid. Daarnaast kun je goed in teamverband werken binnen een klein, zorgorganiserend wijkteam. Onze zorgprofessionals gaan met een iPad de wijk in en werken hier ook mee op de locatie. Het is
dus belangrijk dat je ook computervaardig bent.

De werkplek
De sector thuiszorg van Cordaan heeft 55 wijkteams in Amsterdam, verspreid over de hele stad. Voor de regio Amsterdam West zijn wij op zoek naar Verzorgenden IG.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een tijdelijke aanstelling met een min - max contract tussen de 20 en 28 uur per week, met uitzicht op verlenging. Je draait dag-, avond- en weekenddiensten. Salaris en inschaling zijn conform CAO VVT en functieniveau in FWG 40.

Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct!

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Marijke Schenkels, Manager Thuiszorg T (06) 20612168.

Mocht je interesse hebben om een dagje mee te lopen in de wijk, dan kan dit geregeld worden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.