Verzorgende IG min/max Kleinschalig wonen West

Vacaturenummer: 
T119922
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
  Amsterdam West

De baan
Als Verzorgende IG ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele cliënt. Je werkt vanuit een vraaggerichte benadering. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt en rapporteert deze in het elektronisch cliënten dossier. Je bent in staat je bijdrage te leveren aan het persoonlijk plan en het actueel houden van het ECD. Je verricht voorbehouden handelingen passend bij je functie. In contact met verwanten toon je deskundigheid en inlevingsvermogen. Je werkt volgens een rooster met onregelmatige diensten.

Jouw kwaliteiten
Je bent in bezit van een diploma Verzorgende IG (niveau 3). Je bent vaardig met de computer, klantgericht, zelfstandig en werkt graag in teamverband. Je bent stressbestendig, tactvol, hulpvaardig, geduldig en integer. Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen waarbij de cliënten zich prettig voelen. Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden, maar kunt ook grenzen stellen. Je bent in staat bijdragen te leveren aan het ECD. Je kunt je kennis en ervaring overdragen aan leerlingen en stagiaires.

De werkplek
Bij kleinschalige zorg staat het leven van de bewoners centraal. Het accent ligt minder op behandeling en verzorging van cliënten, en meer op wonen & welzijn. Dit houdt in dat je, naast het uitoefenen van je zorgvak, de huiselijke sfeer centraal stelt en van koken houdt. Je maakt gedurende je dagelijkse bezigheden contact met de bewoners, bent gezellig met hen bezig en hebt aandacht voor hen. Met andere woorden: je beweegt mee met de bewoners en hun dag. Respect voor hun gewoonten en gebruiken is daarbij belangrijk. Het is niet alleen zorgen voor, maar ook leven met de bewoners.
Kleinschalig wonen west bestaat uit 3 locatie namelijk de Ottho Heldringstraat, de Saskia van Uijlenburgkade en de Gerrie Knetemannlaan. Op de Ottho Heldringstraat wonen naast dementerende ouderen ook somatische cliënten en cliënten met niet aangeboren hersenletsel, op de saskia van uilenburgkade en de Gerrie Knetemannlaan wonen dementerenden cliënten.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op verlenging. Je krijgt een contract voor minimaal 16 en maximaal 24 uur per week. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau in FWG 40. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer hier direct online. Wij ontvangen graag bij jouw cv een uitgebreide motivatie.