Verpleegkundige niveau 4 In het Zomerpark

Vacaturenummer: 
T134784
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
Remmersteinpark
2151 KE  Nieuw Vennep

De baan
Als verpleegkundige ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele somatische cliënt. Naast de basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met je collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de cliënten. Je werkt vanuit een vraaggerichte benadering. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat je bijdrage te leveren aan het zorgplan en het actueel houden van het zorgdossier. Je verricht voorbehouden handelingen passend bij je functie. In contact met verwanten toon je deskundigheid en inlevingsvermogen. Je werkt volgens een rooster met onregelmatige diensten. Je geeft werkbegeleiding aan leerlingen en stagiaires van Cordaan.

Jouw kwaliteiten
Je bent in bezit van een diploma Verpleegkundige MBO 4 of HBO niveau en bent BIG geregistreerd. Je bent klantgericht, zelfstandig en werkt graag in teamverband. Je bent stressbestendig, tactvol en hulpvaardig, geduldig en integer. Je werk graag met somatische cliënten waaronder een aantoonbare affiniteit met een hoog complexe somatische zorg. Je hebt minimaal een aantal jaren werkervaring.

De werkplek
In het Zomerpark is een prachtige locatie in de wijk Getsewoud in Nieuw Vennep, waar iedere cliënt een eigen appartement heeft en een eigen sanitaire ruimte. De medewerkers van In het Zomerpark bieden kleinschalige zorg in een grootschalige setting.

Woonzorgcentrum In het Zomerpark, Remmersteinpark 3 te Nieuw Vennep, is goed te bereiken met het openbaar vervoer uit Amsterdam e.o., daarnaast is er ruime gratis parkeergelegenheid.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft voor een functie met een min - max contract van 24-32 uur per week. Wij bieden je een contract voor de duur van 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband. De uren zijn in overleg op min/max basis. Het salaris wordt ingeschaald in FWG 45, conform de CAO VVT. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Judith van Louvezijn, locatiemanager, T 06-21689191.
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online!
Graag ontvangen wij bij je CV een uitgebreide motivatie.

Op www.cordaan.nl vind je informatie over al onze locaties en doelgroepen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld