Verpleegkundige in de Wijk regio Amsterdam Zuid bij Cordaan Thuiszorg

Vacaturenummer: 
T305672
Functiegebied: 
Thuiszorg
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 

De baan
Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen in de wijk voor regio Amsterdam Zuid.
De verpleegkundige in de wijk verleent zorg bij de cliënt thuis. Je bent gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele cliënt en zorgt samen met je collega's voor een goede woon- en leefomgeving.
Naast het verrichten van verpleegkundige handelingen heeft de verpleegkundige een signalerende en coördinerende functie en onderhoudt contacten met andere zorgverleners zoals de huisarts, GGZ etc. Je werkt volgens een rooster met onregelmatige diensten; je bent flexibel inzetbaar en zult naast dagdiensten ook
avond- en weekenddiensten werken. Je geeft werkbegeleiding aan leerlingen en stagiaires van de sector Thuiszorg.

Jouw kwaliteiten
Je bent minimaal in bezit van een diploma verpleegkundige niveau 4. Bij voorkeur heb je al ervaring in de thuiszorg opgedaan.
Je bent zelfstandig, maar werkt daarnaast ook graag in teamverband. Je bent stressbestendig, klantgericht, tactvol en integer. Je hebt een positieve instelling, zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen, waarbij de cliënten zich prettig voelen. Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden, maar kunt ook grenzen stellen. Je bent in staat bijdragen te leveren aan het zorgdossier en
het zorgplan. Je bent vaardig met de computer. Tot slot beschik je over het talent om je kennis en ervaring over te dragen aan leerlingen en stagiaires.

De werkplek
De sector thuiszorg van Cordaan heeft 55 wijkteams in Amsterdam, verspreid over de hele stad. Voor de regio Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar verpleegkundigen in de wijk. De teams zijn zogenoemd zorgorganiserend team waarbij iedereen binnen het team zijn of haar eigen rol heeft met bijhorende taken.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een tijdelijke aanstelling van 28 tot 32 uur per week, met uitzicht op verlenging. Salaris en inschaling zijn conform CAO VVT en functieniveau in FWG 45.
Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Marijke Schenkels, Manager Thuiszorg T (06) 20612168.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.