Verpleegkundige in de wijk regio Amsterdam Oost bij Cordaan Thuiszorg

Vacaturenummer: 
T183135
Functiegebied: 
Thuiszorg
Verpleging
Werklocatie adres: 

De baan
Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste verpleegkundige in de wijk voor regio Amsterdam Oost. De verpleegkundige in de wijk verleent zorg bij de cliënt thuis. Je bent gericht op de dagelijkse wensen en
behoeften van de individuele cliënt en zorgt samen met je collega's voor een goede woon- en leefomgeving. Naast het verrichten van verpleegkundige handelingen heeft de verpleegkundige een signalerende en coördinerende functie en onderhoudt contacten met andere zorgverleners zoals de huisarts, GGZ etc. Je werkt volgens een rooster met onregelmatige diensten; je bent flexibel inzetbaar maar zult voornamelijk avonddiensten werken. Je geeft werkbegeleiding aan leerlingen en stagiaires van de sector Thuiszorg.

Jouw kwaliteiten
Je bent minimaal in bezit van een diploma verpleegkundige niveau 4. Bij voorkeur heb je al ervaring in de thuiszorg opgedaan.
Je bent zelfstandig, maar werkt daarnaast ook graag in teamverband. Je bent stressbestendig, klantgericht, tactvol en integer. Je hebt een positieve instelling, zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen, waarbij de cliënten zich prettig voelen. Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden, maar kunt ook grenzen stellen. Je bent in staat bijdragen te leveren aan het zorgdossier en het zorgplan. Je bent vaardig met de computer. Tot slot beschik je over het talent om je kennis en ervaring over te dragen aan leerlingen en stagiaires.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een tijdelijke aanstelling van 24 tot 32 uur per week, met uitzicht op verlenging. Salaris en inschaling zijn conform CAO VVT en functieniveau in FWG 45.

Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Karin Heijne, wijkverpleegkundige, T (06) 22380637. Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.