Vakantiewerk Studenten Geneeskunde en HBO-V Flexbureau Cordaan Thuiszorg

Vacaturenummer: 
T313008
Functiegebied: 
Verpleging
Thuiszorg
Verzorging
Overige
Werklocatie adres: 
De Ruyterkade
1013 AA  Amsterdam

De baan
Werkervaring opdoen in de zorg én in de zomer geld verdienen? Kom dan flexwerken bij de Thuiszorg van Cordaan. In overleg wordt afgesproken hoeveel uur je minimaal per week werkt (4-32 uur).
Je wordt ingezet in de verschillende wijken in Amsterdam, waarbij we er naar streven om je eerste en tweede voorkeur aan te houden.

Als flex- / vakantiemedewerker word je ingezet op het niveau van verzorgende C verricht je zelfstandig huisbezoeken bij cliënten om ondersteuning te verlenen op het gebied van lichamelijke verzorging (o.a. wassen, aankleden, medicijnen innemen, maaltijden). Onze doelstelling is dat cliënten zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.
Als flexmedewerker ben je zowel doordeweeks en/of in het weekend beschikbaar. De diensten beginnen in de ochtend vanaf 7:30 of in de namiddag vanaf 16:00 uur.


Jouw kwaliteiten
• Je bent student geneeskunde of HBO-V en hebt minimaal je eerste jaar afgerond. Je hebt een relevante verpleeghulpstage gelopen en dus ervaring met ADL-ondersteuning (met voorkeur bij ouderen)
• kandidaten met een afgerond VIG diploma worden ook uitgenodigd om te solliciteren.
• Je bent minimaal 18 jaar
• Je hebt affiniteit en ervaring in de zorg
• Je bent communicatief en sociaal vaardig
• Je spreekt en schrijft goed Nederlands
• Verder beschik je over een fiets en weet je de weg te vinden in Amsterdam
• Flexibel inzetbaar (zowel in het weekend als in de avonden)De werkplek
Het werkgebied van Cordaan Thuiszorg beslaat heel Amsterdam. Binnen de verschillende regio's kan je je voorkeur aangeven. Hiermee houden we zoveel mogelijk rekening. We verwachten dat je voor de zomer periode ten minste 3 weken achter elkaar beschikbaar bent om te werken. Per dienst (circa 4,5 uur) werk je in één regio/wijk en je gaat op de fiets naar de cliënten.

Arbeidsvoorwaarden
Waarom is werken bij het Flexbureau ideaal? Als medewerker van het Flexbureau werk je op basis van een tijdelijk contract op basis van de CAO VVT. Je geeft aan het Flexbureau door op welke dagen en tijden je beschikbaar bent, zodat we je op basis hiervan kunnen inplannen. Je gaat in verschillende wijken binnen Amsterdam aan de slag en doet veel werkervaring op.

Als flexmedewerker in de functie van Verzorgende C word je ingeschaald conform de CAO VVT. In het weekend en ’s avonds na 20.00 uur ontvang je naast jouw basis salaris nog onregelmatigheidstoeslag. Ook ontvang je per werkdag een vaste fietsvergoeding.

Cordaan kent verder prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast biedt Cordaan haar verzorgende C twee trainingen aan:
-Fysieke belasting
-Basiszorg

Informatie & solliciteren
Wil je in de vakantie bij ons aan de slag? Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je CV een uitgebreide motivatie.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met het Flexbureau Thuiszorg, Chavelli Ceder & Christa Leidsman, consulent Flexbureau Thuiszorg, Tel: 020-4356240 of Email: flex@cordaan.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.