Vakantiekracht/ flex

Vacaturenummer: 
T318512
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
Saskia van Uijlenburgkade
1058 SE  Amsterdam

De baan
Wij zoeken gemotiveerde medewerkers om ons team in de zomermaanden te versterken.
Als gediplomeerd Helpende verleen je hulp bij de dagelijkse (ADL) verzorging en ondersteun je bij de dagactiviteiten van de cliënten. Ook verricht je huishoudelijke werkzaamheden en ondersteun je de cliënt bij de maaltijden, koffie en thee. Je werkt in een multidisciplinair team waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de uitvoering van de zorgplannen die opgesteld zijn binnen Cordaan. Je werkt volgens een rooster met onregelmatige diensten.

Jouw kwaliteiten
Je bent in bezit van een diploma Helpende niveau 2 of je hebt ervaring met ADL-zorg.

Je bent klantvriendelijk, hebt een positieve werkhouding en je werkt graag in teamverband. Je toont inlevingsvermogen en respect naar de cliënten. Je draagt bij aan een goede sfeer waarbij de cliënten zich prettig kunnen voelen.

De werkplek
De Saskia van Uijlenburgkade biedt kleinschalige zorg in een huiselijke en herkenbare omgeving voor mensen met dementie. Er zijn vier woonkamers met elk zes bewoners.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Katja Botman, Teammanager, T 0650745003

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.