Procescoördinator operationele inkoop

Vacaturenummer: 
T349732
Functiegebied: 
Overige
Werklocatie adres: 
De Ruyterkade
1013 AA  Amsterdam

De baan
Binnen de afdeling Inkoop (directie Facilitaire Zaken & Dienstverlening) bij Cordaan hebben wij een vacature voor een Procescoördinator operationele inkoop. Krijg jij er energie van om samen met de organisatie de operationele inkoop naar een hoger niveau te brengen? Dan is Cordaan op zoek naar jou!

De procescoördinator operationele inkoop monitort het verloop van het proces van bestellen tot betalen en initieert en realiseert verbeteringen. Denk aan het regelen van catalogi, het stimuleren van elektronisch factureren en het zorgen voor structureel beheer van orders. Hij of zij doet dat in nauwe samenwerking met financiën, de (zorg)organisatie en natuurlijk leveranciers. Zorgen voor draagvlak door communicatie en ondersteuning is daarbij van groot belang.

Jouw kwaliteiten
Wij vragen een relevante HBO opleiding richting SCM/logistiek/bedrijfskunde/MER of vergelijkbaar.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een flexibele en ondernemende instelling. Je beschikt over analytische capaciteiten en je werkt projectmatig. Je bent bereid de handen uit de mouwen te steken. Daarnaast heb je kennis van en ervaring in projectmanagement, en bij voorkeur lean-instrumentarium. Je beschikt ook over ruime kennis van en ervaring met geautomatiseerde bestel- en facturatiesystemen. Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
Ook mensen met weinig werkervaring zijn welkom om te solliciteren.

De werkplek
De afdeling inkoop werkt vanuit een centraal geleide structuur. Dit betekent dat je regelmatig werkt in het Havengebouw, maar dat je zeker veelvuldig bij de belangrijkste interne klanten werkt (verspreid over Amsterdam). Wij geloven erin dat je alleen op die manier goede contacten onderhoudt met wat er in de zorg en op onze locaties gebeurt.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO VVT en passend bij de zwaarte van de functie. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Henk-Jan van Mossel T 06 - 21704193 .
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.