Persoonlijk begeleider A Walmolen

Vacaturenummer: 
T327700
Functiegebied: 
Verzorging
Werklocatie adres: 

De baan
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken persoonlijk begeleider die zelfstandig kan werken, maar tegelijkertijd in staat is met collega’s samen te werken in een klein en hecht team.

Als persoonlijk begeleider A heb je de regie over de zorg van diverse cliënten. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt. Je kijkt welke zorg echt wenselijk is en vult aan waar nodig, eigen regie van de cliënt is hierin erg belangrijk. Je bent verantwoordelijk voor het persoonlijk plan en een passende indicatie. Dit doe je samen met een team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. Als persoonlijk begeleider A coach je het team op cliëntniveau.
We zoeken dus een gedreven persoonlijk begeleider die begeleiding van topkwaliteit wil leveren aan onze cliënten.

Jouw kwaliteiten
Je bent in het bezit van een relevant HBO diploma, bijvoorbeeld SPH. Je bent in staat methodisch te werken en kunt mede daardoor de ondersteuningsvraag van je cliënten onderbouwen. Je hebt kennis en affiniteit met de doelgroep en hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie.

Je staat stevig met beide benen op de grond staan en kunt goed relativeren. Belangrijk is dat je in staat bent dit ook uit te dragen naar je collega’s. Je kunt je verplaatsen in de behoeften van de cliënt; je kan consequent en toch ook flexibel zijn.
Je hebt het vermogen zelfstandig, doelgericht, oplossingsgericht en gestructureerd te werken, Je hebt goed mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid die nodig is voor het schrijven van de plannen, de overdracht, deelname aan diverse overleggen en verslaglegging.
Flexibiliteit, humor, geduld, empathie, relativeringsvermogen en het vermogen tot het stellen van grenzen zijn kenmerkende eigenschappen voor jou.

Je hebt affiniteit met de doelgroep, mensen met een lichte verstandelijke bepekring en MVB. Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag in teamverband.

Je staat met enthousiasme en humor in het werk; je pakt het begeleiden professioneel op en kan inventief omgaan met de diversiteit aan hulpvraag van onze cliëntengroep. Je bent in staat om teamgenoten te coachen in de uitvoering van de zorg. Je bent goed in het opbouwen van een band of samenwerkingsrelatie met cliënten Je bent in staat de uitgezette lijnen te bewaken en mede vorm te geven.

De werkplek
In de Molenwijk van Amsterdam Noord staat een flat waar 24 appartementen beschikbaar zijn voor (jong) volwassenen met een lichte verstandelijke beperking en MVB. Zij kunnen zelfstandig wonen in de wijk en wonen tussen huurders van de woningcorporatie.

De Molenwijk is een rustige omgeving met veel groen, je kunt hier heerlijk wandelen of op een bankje zitten.
De bewoners hebben een eigen 2-kamerappartement met slaapkamer, keuken en badkamer. De vierde etage heeft een steunpunt met gezamenlijke huiskamer. Als de bewoner wilt kunt je hier mee-eten, televisie kijken en een kop koffie drinken. Ook worden er verschillende gezamenlijke activiteiten georganiseerd voor de bewoners.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
Het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en referenties maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met .Joyce Olsthoorn,Teammanager VGZ, Telnr 0615829098

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.