Persoonlijk begeleider A VGZ Spreeuwenpark

Vacaturenummer: 
T342734
Functiegebied: 
Verzorging
Werklocatie adres: 
Spreeuwenpark
1021 GX  Amsterdam

De baan
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijk begeleider die zelfstandig kan werken, maar tegelijkertijd in staat is met collega’s samen te werken in een klein en hecht team.

Als persoonlijk begeleider A heb je de regie over de zorg van diverse cliënten. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt. Je kijkt samen met de gedragsdeskundige welke zorg echt wenselijk is en vult aan waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor het persoonlijk plan en een passende indicatie. Dit doe je samen met een team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. Als persoonlijk begeleider A coach je het team op cliëntniveau. Je bent verantwoordelijk voor het resultaat en de kwaliteit. Je werkt hierin samen met verschillende disciplines zoals gedragsdeskundige en AVG arts.

Jouw kwaliteiten
Je bent in bezit van een diploma MWD of SPH en je hebt aantoonbare ervaring in het werkgebied.
Je staat stevig met beide benen op de grond en kunt goed relativeren. Belangrijk is dat je in staat bent dit ook uit te dragen naar je collega's. Je kunt je verplaatsen in de behoeften van de cliënt; kunt omgaan met agressie; consequent en toch ook flexibel zijn. Verder kun je zelfstandig werken.
Het draaien van onregelmatige diensten (waaronder slaapdiensten) vind je geen probleem en je bent flexibel.

Je hebt affiniteit en liefst ook ervaring met de doelgroep (verstandelijke) beperking. Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag in teamverband.

Je staat met enthousiasme en humor in het werk; je pakt het begeleiden professioneel op en kan inventief omgaan met de diversiteit aan hulpvraag van onze cliëntengroep. Je bent in staat om teamgenoten te coachen in de uitvoering van de zorg. Je bent goed in het opbouwen van een band of samenwerkingsrelatie met cliënten Je bent in staat de uitgezette lijnen te bewaken en mede vorm te geven.

De werkplek
De locatie heet 'Spreeuwenpark' en bevindt zich in Amsterdam Noord, midden in een woonwijk.
Het is een kleinschalige woonvoorziening waar 12 cliënten wonen met een verstandelijke beperking.
Er zijn 2 persoonlijk begeleiders werkzaam op de locatie, 3 woonbegeleiders en een assistent begeleider.
Er is tevens een steunpunt op de locatie; een plek waar cliënten die zelfstandig wonen in de wijk - en die begeleiding krijgen van het Ambulante team- ook kunnen komen voor een warme maaltijd, een kop koffie en voor wat gezelligheid.
Af en toe zal je tevens werken op locatie de Ketelmakerij dat op loopafstand in de buurt ligt. De 2 locaties werken nauw samen en helpen elkaar waar nodig.

Locatie het Spreeuwenpark betreft een woonlocatie met de doelgroep MVB en LVB.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau (schaal 45) Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Monique Oostra, teammanager, T 06-10307897

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.