Persoonlijk begeleider in de V&V

Vacaturenummer: 
T211440
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
Nieuw Herlaer
1083 BD  Amsterdam

De baan
Als persoonlijk begeleider bied je optimale zorg en ondersteuning aan cliënten en hun naasten op basis van een persoonlijk plan. Je hebt de regie over de zorg voor een aantal cliënten; voor hen ben jij de vaste contactpersoon. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt, en beoordeel je welke zorg wenselijk is. Je bent verantwoordelijk voor het resultaat en de kwaliteit van de zorg. Samen met je collega persoonlijk begeleiders ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de gehele afdeling.

Op de afdeling zijn leerlingen en studenten werkzaam in het kader van hun opleiding. Jij begeleidt en faciliteert deze medewerkers voor een succesvol en leerzaam traject.

Jouw kwaliteiten
Je beschikt over een diploma verpleegkundige. Dit is vereist om de functie te mogen uitoefenen. Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring met de doelgroep.

Je verleent zelfstandig zorg, ook in hectische situaties. Je signaleert veranderingen in de zorgbehoeften van cliënten. Je beschikt over goede sociale vaardigheden waarbij je op verschillende niveaus kunt communiceren met cliënten en naasten, collega's en behandelaars. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent proactief en flexibel, kunt improviseren en neemt je verantwoordelijkheid.

Je bent betrokken en weet mensen te stimuleren en motiveren om zo een hoger doel te bereiken. Dit is jouw uitdaging. Je coacht afdelingmedewerkers op de inhoud van hun werkzaamheden.

De werkplek
Zowel afdeling Kade/Gracht als afdeling Dreef/Singel is een leerafdeling voor 10 stagiaires niveau 3 t/m 5. Op de afdeling wordt zorg
gegeven aan voornamelijk cliënten met ZZP5 en ZZP7.

Beide afdelingen wonen 38 tot 40 mensen met een dementie verdeeld over 4 woongroepen.

Kleinschalige woongroepen op de PG afdeling Dreef/Singel en Kade/Gracht.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Elaine Jordan, Teammanager Dreef/Singel, T 06-12915830 of Rita Huijben, Teammanager Kade/Gracht T 06-21146314

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.