Ouderinitiatief zoekt woonbegeleider

Vacaturenummer: 
T347840
Functiegebied: 
Begeleiding
Verzorging
Werklocatie adres: 
  Amsterdam

De baan
In deze functie voer je in samenwerking met de andere teamleden het ondersteuningsplan van de bewoners uit. Dit wordt opgesteld in samenwerking met de bewoner, de ouders, het team, en deskundigen.
Je taken variëren van het ondersteunen van bewoners bij het verder ontwikkelen van praktische, emotionele en sociale vaardigheden en het bieden van ondersteuning bij het koken.
Tevens ondersteun je het groepsproces en de gemeenschappelijke gang van zaken in huis.

Het betreft een baan voor 12/18 uur per week.
Je werkt in wisseldiensten met 4 andere begeleiders, zoveel mogelijk op vaste dagen door de week en gemiddeld 2x per maand een dag in het weekend.
Het rooster is gebaseerd op diensten van 5 uur op werkdagen en 6 uur in het weekend.
Door de week zijn de werktijden van 16.00 tot 21.00 uur en van 17.30 tot 22.30 uur en in het weekend van 16.30 tot 22.30 uur.

Jouw kwaliteiten
• Je hebt kennis en affiniteit met de doelgroep en hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie.
Je bent in het bezit van een relevant MBO diploma op minimaal MBO 4, bijvoorbeeld SPW. Ook een HBO diploma pedagogiek is welkom.
• Je bent in staat methodisch te werken, je hebt een coachende en stimulerende houding en kan goed signaleren. Je bent in staat tot goed overleg met de verschillende partijen (ouders, team, deskundigen, en derden).
• Je kan zelfstandig werken, maar weet ook wanneer je meer deskundigheid of advies nodig hebt.
• Je bent in staat te reflecteren..
• Je hebt kennis van een gezonde leefstijl.
• Je bent bereid je voor langere tijd te verbinden.

De werkplek
Stichting Navarea is een ouderinitiatief (www.navarea.nl) en is op zoek naar een enthousiaste en betrokken woonbegeleider. Navarea is een woongroep voor 8 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in Amsterdam (IJburg), met als doelstelling de bewoners optimale kansen te bieden zich te ontwikkelen.
Iedere bewoner heeft een appartement en er is een gezamenlijke woonkamer en keuken.
Woonbegeleiders ondersteunen en activeren de bewoners in de verschillende facetten van hun dagelijks leven. Dit doe je in samenwerking met de ouders.

Arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een dienstverband van 18/12 uur per week, waarbij Cordaan als werkgever fungeert. Het contract is voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging en op termijn een vaste aanstelling.
Het salaris en de inschaling zijn conform CAO en functieniveau.
De functie is op korte termijn vacant.

Informatie & solliciteren
Voor belangstellenden is een document beschikbaar met een toelichting op het takenpakket van de woonbegeleider. Ook is het mogelijk telefonisch informatie in te winnen bij
Emmy Kwant, 06-30133034, E.M.Kwant@contact.uva.nl.
Van gegadigden voor de functie ontvangen we graag op bovenstaand mailadres een motivatiebrief en CV vóór uiterlijk 1 oktober 2017.