Maatschappelijk werker GRZ

Vacaturenummer: 
T292774
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Overige
Werklocatie adres: 
Louwesweg
1066 EC  Amsterdam

De baan
De revalidanten op de Geriatrische Revalidatie worden behandeld en begeleid door een multidisciplinair team vanuit een revalidatiebehandelplan, dat in overleg met de cliënt op basis van de hulpvraag wordt opgesteld. Vanuit het multidisciplinair overleg wordt besloten tot begeleiding door maatschappelijk werk. Je verzorgt op dat moment de intake bij de nieuwe revalidant en biedt vervolghulpverlening waarbij ook het systeem betrokken kan worden. Naast psychosociale begeleiding bestaat het werk uit het regelen van praktische zaken. Je verzorgt rapportages voor het multidisciplinair behandeldossier.

Jouw kwaliteiten
Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding MWD. Tevens heb je ervaring in het werken met een relatiesysteem en heb je kennis van de implicaties die ziekte en handicap hebben voor het sociaal functioneren van een cliënt.

Je beschikt over actuele kennis van sociale wetgeving en de sociale kaart en hebt ervaring met het werken met verschillende behandeldisciplines. Binnen deze functie zijn de eigenschappen tact, inlevingsvermogen en stressbestendigheid van belang. Ben je verder in staat om zelfstandig te werken, maar ook een teamplayer? Beschik jij daarnaast over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk?
Kun je je daarnaast goed aanpassen aan veranderende omstandigheden? Heb je een ondernemende en inspirerende werkhouding? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een (tijdelijke) aanstelling (in eerste instantie voor een jaar) voor 16 uur per week.
Salaris en inschaling zijn conform CAO VVT FWG 55.
Cordaan kent ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden en een fietsplan.

Informatie & solliciteren
Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met George Worthington, maatschappelijk werker, tel. 06.21349180

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.