Gespecialiseerd wondverpleegkundige

Vacaturenummer: 
T342418
Functiegebied: 
Thuiszorg
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
  Amsterdam

De baan
Wondzorg is een groot en groeiend aspect binnen de medische wereld. Complexe wondzorg vraagt om een deskundige, creatieve en multidisciplinaire aanpak. De wondverpleegkundige is een onmisbare schakel binnen dit proces. Want wonden zijn meer dan een verband. Heb je affiniteit met wonden, kan je goed zelfstandig werken en sta je sterk in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Cordaan Zorg in de Wijk stelt een cliënt in staat zo lang mogelijk thuis te wonen. Er wordt zorg op maat aangeboden waardoor de cliënt het best mogelijke uit het dagelijks leven kan halen. Naast de reguliere teams zijn er binnen Cordaan gespecialiseerde verpleegkundigen werkzaam die zich bekwaamd hebben in een afgebakend vakgebied. Binnen de vakgroep van wondverpleegkundigen is een vacature.

Functie inhoud
- Als wondverpleegkundige ben je gespecialiseerd op het gebied van alle soorten huiddefecten en de daarmee samenhangende problemen.
- Je hebt te maken met complexe wondzorg waar vaak al veel geprobeerd is en waar men jouw expertise vraagt.
- Door het afnemen van een anamnese, lichamelijk onderzoek en het maken van een analyse van het probleem stel je een behandelplan op en/ of geef je een advies. Hierbij neem je alle facetten mee die hiervoor van belang zijn waaronder de wensen en (on)mogelijkheden van cliënt.
- Je bezoekt cliënten thuis, meestal samen met wijkverpleegkundige of huisarts. Je beheert je eigen planning en agenda binnen het team wondverpleegkundigen.
- Zorgen voor een goede communicatie tussen behandelaar, cliënt en verpleegkundige is een essentieel onderdeel van je functie.

Je team
Je gaat deel uit maken van een expertise team in het gebied binnen Amsterdam waar je komt te werken. In dit expertise team werk je samen met andere gespecialiseerde verpleegkundigen (long, cardio en palliatief), fysio- en ergotherapeuten en casemanagers. Jullie expertise team levert zorg aan de cliënten in het eigen gebied en werkt hierbij samen met de wijkteams in dat gebied.

Daarnaast zit je met je collega's in de vakgroep Wondzorg. Jullie zorgen er samen voor dat jullie het vakmanschap verder ontwikkelen en dat Cordaan werkt op basis van de nieuwste inzichten in jullie vakgebied.

Jouw kwaliteiten
- Je hebt ervaring en affiniteit met wondzorg.
- Je beschikt over het diploma verpleegkundige niveau 5.
- Je bent BIG geregistreerd.
- Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
- Je kan goed zelfstandig werken en ziet complexe situaties als uitdaging.
- Je hebt een klantvriendelijke en informatieve instelling.
- Je hebt overtuigingskracht.
- Je hebt een flexibele inzet.
- Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
- Je denkt actief mee tijdens overleggen t.a.v. de professionalisering van de vakgroep Wondzorg.
- Je participeert in het geven en ontwikkelen van scholingen aan diverse beroepsgroepen zowel binnen als buiten Cordaan.
- Je bent bereid de opleiding tot wondconsulent of verpleegkundig specialist te volgen.
- Je hebt je rijbewijs B en bij voorkeur ben je in het bezit van een auto.
- Werkervaring in de Thuiszorg is een pré.
- Tevens beschik je over computervaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een vacature voor minimaal 24 uur per week voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
Ben je medewerker van Cordaan dan behoud je je huidige contract. Contract-uren kunnen eventueel in overleg worden aangepast. Het salaris en inschaling is conform CAO VVT in FWG 50.

Cordaan kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct online. Graag ontvangen wij je motivatie en CV.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lesha Schellevis, T (06) 11264136 of lschellevis@cordaan.nl. .

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.