Gespecialiseerd verpleegkundige CVRM/hartfalen

Vacaturenummer: 
T342516
Functiegebied: 
Verpleging
Thuiszorg
Verzorging
Werklocatie adres: 
  Amsterdam

De baan
Als gespecialiseerd verpleegkundige CVRM/hartfalen ben je deskundig op het gebied van preventie, begeleiding en behandeling in relatie tot CVRM en hartfalen. In deze rol opereer je als een echte expert en lever je op de volgende onderdelen een bijdrage:
• In de directe cliëntzorg draag je bij aan het verminderen van gezondheidsrisico’s, voorkomen van onnodige achteruitgang, en het behoud van zelfstandigheid/voorkomen van opname;
• Je vervult een belangrijke rol in de deskundigheidsbevordering binnen Cordaan op het gebied van CVRM/hartfalen, zowel op afroep bij specifieke cliënten, en ook meer in een algemene vorm door cursusaanbod of themabijeenkomsten;
• Het opbouwen en verdiepen van samenwerkingsverbanden met andere zorgaanbieders (zowel in de eerste als tweede lijn);
• Het vernieuwen en verbeteren van CVRM en hartfalenzorg binnen Cordaan; door het volgen van nieuwe technologische ontwikkelingen als door het bijhouden van de meest recente evidence based inzichten in CVRM en hartfalenzorg.

Je team
Je gaat deel uit maken van een expertise team in het gebied binnen Amsterdam waar je komt te werken. In dit expertise team werk je samen met andere gespecialiseerde verpleegkundigen (wond, long en palliatief), fysio- en ergotherapeuten en casemanagers. Daarnaast zit je in de vakgroep CVRM/hartfalen.

Daarnaast zit je met je collega's in de vakgroep CVRM/hartfalen. Jullie zorgen er samen voor dat jullie het vakmanschap verder ontwikkelen en dat Cordaan werkt op basis van de nieuwste inzichten in jullie vakgebied.

Jouw kwaliteiten
Je hebt een HBO werk- en denkniveau, beschikt over het diploma HBO verpleegkundige en bent BIG
geregistreerd. Je hebt een afgeronde specialisatie tot CVRM/Hartfalen verpleegkundige óf bent bereid daartoe benodigde opleiding te volgen na indiensttreding. Je hebt affiniteit met CVRM en zorg voor cliënten met hartfalen. Bij voorkeur heb je eerdere werkervaring in de Thuiszorg. Je bent een zelfstandige en ondernemende collega in de vakgroep CVRM/hartfalen met een flexibele opstelling. Ook beschik je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je ziet kwaliteitsontwikkeling als een uitdaging en bent in staat om vakinhoudelijke scholingen te ontwikkelen en te geven. Tot slot zet je je in om een netwerk op jouw vakgebied binnen Amsterdamse op te bouwen en te onderhouden.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een contract van minimaal 24 uur per week met uitzicht op een vast contract. Cordaan-medewerkers behouden hun huidige contract. Contracturen kunnen eventueel in overleg worden aangepast. De inschaling is conform CAO VVT in FWG 50.

Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Herken jij jezelf dit profiel? Solliciteer dan direct online!
Graag ontvangen wij je motivatie en CV.

Voor meer informatie over procedure en arbeidsvoorwaarden van deze functie kun je contact opnemen met Lesha Schellevis, T (06) 11264136 of lschellevis@cordaan.nl.

Wil je meer weten over de inhoud of wil je een dagje meelopen dan kan dat!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.