Gediplomeerd Praktijkverpleegkundige, regio Oost

Vacaturenummer: 
T338755
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
Berkenplein
1112 CL  Diemen

De baan
Wij zoeken een praktijkverpleegkundigen voor verschillende locaties van Cordaan. De hoofdlocaties zijn verpleeghuis Berkenstede in Diemen en De Gooijer in Amsterdam.

Als praktijkverpleegkundige heb je een monitorfunctie voor de specialisten ouderengeneeskunde. Hierbij triageer je, verricht je werkzaamheden bij nieuwe cliënten en verricht je door de artsen geïndiceerde medisch-technische c.q. verpleegtechnische handelingen, waaronder wondbehandelingen. Je werkt nauw samen met de verzorging, de medische en paramedische disciplines. Je initieert, controleert en evalueert ingezette behandelingen in overleg met de artsen en zelfstandig - voor zover protocollair is vastgelegd. Daarnaast heb je een belangrijke rol in (verpleegkundige) diagnostiek en behandeling. In deze hoedanigheid geef je instructie en advies aan zorgmedewerkers op de diverse zorgafdelingen. Je levert bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van zorginhoudelijk beleid en ontwikkelt, in samenwerking met de specialisten ouderengeneeskunde, procedures en richtlijnen. Je draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van spreekuren. Tot slot ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van de functie van de praktijkverpleegkundige.

Jouw kwaliteiten
Je hebt het HBO diploma verpleegkundige. Daarnaast heb je de opleiding tot praktijkverpleegkundige in het verpleeghuis afgerond, of bent bereid deze te behalen. Daarnaast heb je een aantal jaren brede praktijkkennis opgedaan, bij voorkeur in een verpleeghuis. Je bent in staat zowel zelfstandig als samen te werken en weet je eigen prioriteiten te stellen. Je hebt overtuigingskracht, bent empathisch, tactvol en nauwkeurig. Je staat stevig in je schoenen. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en een grote mate van pioniersgeest.

De werkplek
Je inzet zal worden verwacht in meerdere locaties, waarbij de hoofdlocatie Berkenstede en De Gooijer zal zijn. Dit zijn verpleeghuizen waar psychogeriatrische en somatische verpleeghuiszorg geboden wordt.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een jaarcontract van 24 uur per week. Salaris en inschaling zijn conform CAO VVT en functieniveau in FWG 50. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Marjo Scheffer 06 - 27 74 45 45 Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.