Functioneel Beheerder

Vacaturenummer: 
T348053
Functiegebied: 
Overige
Werklocatie adres: 
De Ruijterkade
1013 DE  Amsterdam

De baan
We zijn op zoek naar een enthousiaste functioneel beheerder voor ons managementinformatiesysteem (MIS) en onze begrotingsapplicatie (Costa). Als functioneel beheerder ben je de spin in het web als het gaat om de vertaling van de informatiebehoefte en/of gebruikerswensen naar de inrichting van het systeem. Ook het onderzoeken van nieuwe ontwikkelingen en geven van advies hierover is een belangrijk speerpunt. Je bent mede verantwoordelijk voor releasemanagement en testen in nauw overleg met ICT. Je onderhoudt contacten met leveranciers met betrekking tot de functionaliteit van de applicaties. Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen, instrueren, opleiden en adviseren van gebruikers van MIS en Costa. Tevens ben je degene die in overleg met gebruikers en andere belanghebbenden het ontwerpen en beheren van gebruikershandleiding en procedures voor je rekening neemt. Tot slot neem je deel aan projecten of coördineer je deze.

Jouw kwaliteiten
Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding, gericht op financiën. Je hebt een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie en een sterke ICT-affiniteit. Je hebt kennis van en ervaring met vergelijkbare applicaties. Je bent een ondernemende persoonlijkheid met analytisch denkvermogen en onderhandelingsvaardigheden. Je hebt kennis van en ervaring met projectmanagement en complexe samenwerkingsprocessen. Je hebt ervaring met het opleiden van medewerkers. Kennis van de processen in de ‘care-wereld’ is een pre.

De werkplek
Cordaan is een grote zorgorganisatie in Amsterdam en omgeving voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en cliënten met psychiatrische problematiek. Binnen de directie Financiën is de afdeling Control onder meer verantwoordelijk voor het faciliteren van de managementteams bij de periodieke cyclus van begroting, budgettering, rapporteren, en bijsturen. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van een managementinformatiesysteem (MIS) en een begrotingsapplicatie (Costa). Het MIS kent vele interfaces met bronsystemen zoals financiële -, personele - en productiesystemen. Via het MIS zijn diverse rapportages en dashboards beschikbaar die de RvB, directies, het management en ondersteunende diensten gebruiken om de bedrijfsvoering te optimaliseren en de gestelde doelen te bereiken. Via Costa worden alle budgethouders in staat gesteld een begroting op te stellen waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke kenmerken van de desbetreffende zorg die geboden wordt.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het betreft een dienstverband van 32 - 36 uur per week. Salaris en inschaling zijn conform CAO VVT in schaal 55. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden en een fietsenplan. Ook krijg je de beschikking over een smartphone.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Geert-Jan Boedart, T. 06-51075040 of Tamara Oostdam, T 0652362408 (Managers Control).

Spreekt deze vacature je aan en herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.