Assistent begeleider Mandarijnenstraat

Vacaturenummer: 
T345998
Functiegebied: 
Verzorging
Werklocatie adres: 
Spreeuwenpark
1021 GX  Amsterdam

De baan
Als assistent begeleider werk je samen met collega's in de ondersteuning van de cliënt. In overleg met hen bepaal je welke taken je uitvoert met betrekking tot de cliënten. Een persoonlijk begeleider is eindverantwoordelijk voor de cliënten. Je bent een belangrijke schakel in de praktische uitvoer van de werkplannen van de cliënten. De doelen die cliënten met hun persoonlijk begeleider hebben afgesproken, worden door jou voor een groot deel samen met de cliënten uitgevoerd. Je werkt in een 24-uurs rooster.

Jouw kwaliteiten
Je bent in het bezit van een MBO diploma niveau 3 en hebt kennis van - en affiniteit met de doelgroep LVB en psychiatrie.
Je hebt een positieve werkhouding en staat met enthousiasme en humor in je werk.
Je pakt het begeleiden professioneel op en kan inventief omgaan met de diversiteit aan hulpvragen van onze cliëntengroep.

Je hebt een praktische instelling, bent flexibel inzetbaar en hebt affiniteit met de doelgroep. Je bent enthousiast en je bent in staat om de doelen van cliënten in de praktijk samen uit te voeren. Ervaring op het gebied van de doelgroep heeft de voorkeur. Je staat open voor de vernieuwingen die op dit moment plaatsvinden binnen de zorg.

De werkplek
Locatie de Mandarijnenstraat bevind zich in een woonwijk in Amsterdam Noord.
Het is een kleinschalige woonvoorziening waar 14 cliënten in de leeftijd van 31 tot 70 jaar wonen in een eigen appartement. Beneden is er een inloopcentrum/ steunpunt waar ook gegeten kan worden. Tevens vindt je hier het kantoor van de begeleiding.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau (schaal 30). Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.
Het betreft een Min/Max contract. Dit betekend dat je gemiddeld minimaal 3, tot maximaal 32 uur per week kunt worden ingeroosterd.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Monique Oostra., teammanager, T 06-10307897

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.